Wednesday 28 November 2012

Euromillions Lottosystem ger insyn angående rekordjackpotten i Powerball Lotteriet

 FÖR DIREKT RELEASE

Euromillions Lottosystem ger insyn angående rekordjackpotten i Powerball Lotteri

American Powerball lotteriet har samlat ihop en jackpott vinst på $425 miljoner, vilket är et rekord för det här lotterispelet. En till överrullning kan leda till ett världsrekord.

Med stora lotterier som exploderar på den internationella marknaden med hjälp av Internet så är det inte så konstigt att webbsidor såsom www.euromillions-lottosystem.com existerar. Enligt dess grundare och operatör, Mr. Kristian Olafson, började sidan som en informationskälla. "Vi ville ge de som var intresserade av att spela Euromillions lotteri med all info som någonsin kunde anses vaa relevant,” sade Olafson.

"Snart nog," förklarade Olafson, "kom jag på mig själv med att svara på användarförfrågningar angående andra lotterispel och dedikerade sektioner för dem som utvecklades inom domänen." Ett av lotterierna i fråga är American Powerball, som har varit under stor uppmärksamhet de senaste dagarna. ”Powerball lotteriet har sett 14 överrullningar bygga upp världsrekordet till en uppskattad summa på $425 miljoner dollar. Och är det ingen som vinner jackpotten i nästa dragning så kan vi börja spekulera huruvida det kommer bryta världsrekordet för en jackpott vinst," fortsatte Olafson.

Spela USA PowerBall lotteri

Det aktuella rekordet på $656 miljoner dollar drogs i Mega Millions lotteriet tidigare i år, den 30e mars. Självklart drar dessa massiva vinster till sig stor uppmärksamhet till lotterierna i fråga, och inte bara från spelare som bor i landet där de används. Mr. Olafson log medan han förklarade, "Alla vill ha en chans att spela för dessa stora vinster och vi har människor från hela världen som besöker vår sida som letar efter information. Vi försöker att hjälpa till på alla sätt vi kan; publicerar de senaste dragningsresultaten, uppskattade jackpotts och ger rekommendationer till vart det är bäst för våra besökare att köpa lotter online.”

Spänningen som omringar Powerball lotteriet kommer oundvikligen öka för var minut som går, ju närmre vi kommer till nästa dragning. Datumet för den här dragningen är onsdag den 28e november 2012. Om ingen vinner den här gången kommer nästa dragning ske i december och många människor kommer att hålla tummarna och önska sig ett julmirakel. Detta är verkligen spännande tider för lottspelare, vart de än är i världen.

Om Euromillions Lottosystem
Euromillions Lottosystem webbsida började som ett litet projekt för lottentusiasten Kristian Olafson, som gradvis växte och utvecklades tillsammans med dess användarbas. Innehållet på sidan är menat att vara informativt och sidan fortsätter växa allt eftersom ägarna fortsätter att lägga till fler källor. Webbsidan stöder flera språk, bland annat svenska.