Saturday 28 July 2012

EuroMillions lotteri 100 brittiska Miljonärer Tombola


Efter en veckas otroliga kupong försäljning, köer på lotteri återförsäljare och TV reklamkampanjer, är natten äntligen över oss! 100 brittiska miljonär Tombola lottodragning kommer att äga rum i kväll, fredag, 27 Juli, 2012 tillsammans med Euromillions drag som har ett boggling uppskattningsvis jackpot på € 140 / £ 105 miljoner euro. Men vad skulle du göra med pengarna om du vann?

Många lotteri vinnare tillbringar en början sina vinster på liknande poster intressant nog. Bilar, naturligtvis er mycket på listan, med de flesta vinnare köpa en ny bil för att fira sin seger. Men det är inte alltid Ferraris och Maserati-talet - vinnare Lesley och Robin Palmer som vann 2.100.000 £ på Lotto i juni 2012 köpte en helt ny Peugeot, och Stuart Parsons, som vann £ 100.000 på en skraplott köpte en Mini Cooper för sin flickvän. Även med de mest köpta listor är badtunnor, som köptes av en tredjedel av miljonär vinnare, gå klädskåp, köpt med 28% och en av fem nya miljonärer byggt ett spelrum.
http://www.playeuromillions.com/sv/home.html
När det gäller oddsen för dig ösa en vinnande koden i det här utlottningen, är de svåra att bedöma eftersom de förändras beroende på kupongen försäljning - men på plussidan finns 99 fler chanser att vinna än i en vanlig miljonär Tombola, så det är fortfarande alla att betala för!

Men om det är så stor Euromillions jackpot du är ute efter, kan du göra värre än plocka några av de mest populära nummer som ska dras. Antal 50 oftast förekommer i 70 drar hittills, tätt följt av 12 visas 62 gånger. 4 och 19 har presenterat 61 gånger, med nummer 14 heta på hälarna, har gjort 59 framträdanden. Det vanligaste par Lucky Stars? Nummer 2 och 6, utgivna tillsammans en jättestor 20 gånger.

Oavsett de nummer du väljer, önskar vi dig lycka till ikväll och hoppas att du har köpt dina kuponger i god tid. Kom ihåg att om du inte kan få ut av arbetet lätt kan du också köpa dina kuponger på nätet, så vad du än gör, glöm inte, som man måste vara i det, att vinna den!