Monday 14 May 2012

Nyheten kan vara bistra för en mysterium Euro Lotto kupong hållare i Storbritannien idag, men det kunde inte vara bättre för Euromillions goda ändamål


En £ 1.000.000 Euro Lotto Pris har idag gått till välgörande ändamål. Priset vanns av en miljonär Tombola kupong den 4 november 2011, men ingen kom fram att hävda det. De sex månaderna väntetiden har passerat, och nu kontanter (plus eventuell ränta) har gått till välgörande ändamål i Storbritannien. Kupongen köptes i South Lanarkshire, Skottland och på 11:00 onsdag tidsfristen för att begära priset slut.


En spokersperson för Camelot sade: "Jag kan bekräfta att Euro Lotto kupong innehavaren inte kom fram inom den tidsfrist som att hävda sitt pris, och har nu tyvärr gått miste om denna betydande summa pengar", fortsatte han "För att undvika denna situation händer igen jag vill uppmana alla Lotteri spelare att kontrollera sina kuponger på en regelbunden basis. Vi har försökt mycket svårt att hitta kupongen hållaren och det är verkligen synd att de har missat, men det är fortfarande en vinnare - Nationen. "


Det kan även vara en andra skotsk vinnare miste om samma pris! En annan vinnande Storbritannien Millionaire Tombola lottokupong som köptes i North Ayrshire ut i 19 dagar. Med så mycket lotteri pengar går outtagna fallet för att köpa dina kuponger på nätet är lika stark som någonsin. Köp din Euro Lotto kupong för fredags drar online nu och få ett mail när du vinner ett pris!


http://www.playeuromillions.com/sv/home.html